"τα υγιή μαλλιά είναι όμορφα μαλλιά"

 
    ΤΡΙΧΟΛΟΓΙΑ       
 
         
          ΤΡΙΧΟΛΟΓΙΑ
 
          ΤΥΠΟΙ ΜΑΛΛΙΩΝ
 
 
          ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ 
 
 
                       Περμανάντ 
 
                       Χημικό Ίσιωμα
 
                       Σίδερα Ισιώματος
 
                       Αγωγές Κερατίνης /
                      "Βραζιλιάνικο Πιστολάκι"
 
 
          ΔΙΑΤΡΟΦΗ
 
          ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Περμανάντ

Η περμανάντ αποτελεί μια χημική διαδικασία η οποία μεταβάλει μόνιμα τη δομή των μαλλιών με σκοπό την αλλαγή του σχήματός τους από ίσια, σε σγουρά ή σπαστά/κυματιστά.
 
Το διάλυμα της περμανάντ είναι ένα αλκαλικό χημικό το οποίο αντιδρά με τα μαλλιά με σκοπό τη θραύση ορισμένων πρωτεινικών δεσμών, οι οποίοι προσδίδουν στα μαλλιά το σχήμα τους και τη δύναμή τους.
Τα μαλλιά αναδιαμορφώνονται χρησιμοποιώντας ρόλλευ ενώ, εφαρμόζεται ένα διάλυμα ουδετεροποίησης για να σταματήσει τη διαδικασία και να επιτρέψει στους δεσμούς να ανασχηματισθούν για να συγκρατήσουν το νέο σχήμα των μαλλιών. Εν τούτοις, η διαδικασία θα προβεί αναπόφευκτα στην καταστροφή ορισμένων δεσμών και, θα αφήσει τα μαλλιά πιό ευπαθή/τρωτά.
 
Εφαρμόζωντας τη διαδικασία της περμανάντ σε μαλλιά που έχουν ήδη υποστεί τη διαδικασία μπορεί να επιφέρει μεγάλη φθορά. Η φροντίδα (conditioning)  που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας περμανάντ αλλά και μετά τη διαδικασία σε μόνιμη βάση, αποτελεί το κλειδί για καλά αποτελέσματα με ελάχιστη φθορά και, στα χέρια ενός ειδικού μπορούν να επιτευχθούν άριστα αποτελέσματα. Αποφύγετε την περμανάντ εάν το δέρμα στο τριχωτό σας είναι ερεθισμένο ή κομμένο.
 
Είναι ουσιώδες να εφαρμόζετε συνεχείς και τακτικές έντονες αγωγές θεραπείας μαλλιών για να αναπληρώνετε την υγρασία και την ελαστικότητα των μαλλιών και να προλαμβάνεται η φθορά.
 
Χρησιμοποιήστε μια βαθιά αγωγή φροντίδας -Elasticizer- τρεις με τέσσερις ημέρες πριν και μετά από κάθε διαδικασία περμανάντ και χρησιμοποιείτε πάντα μαλλακτικό μετά το λούσιμο. Για λεπτά, εύθραυστα μαλλιά - που έχουν υποστεί περμανάντ για να αποκτήσουν όγκο- συνεχίστε με το προιόν Body Building Shampoo και Moisture Balance Conditioner της Philip Kingsley.
 
 
 
Για  υγιή μαλλιά  πριν ή μετά από επεξεργασία με περμανάντ, προτείνουμε τα ακόλουθα προιόντα:
 
 
Δείτε αυτά τα προιόντα